Investeste in produse profesionale de curatenie

Post Related Products

Avand in vedere contextul actual, marcat de pandemia COVID-19, nu a facut decat sa accentueze si sa intensifice cererea de produse profesionale pentru curatenie, igienizare, dezinfectare si protectie. In acelasi timp, noile reglementari legislative, care impun reguli mai stricte in industria ospitalitatii, i-au determinat pe producatori si pe furnizori sa-si adapteze rapid ofertele.

In acest moment, potrivit producatorilor si furnizorilor din piata, cea mai importanta cerinta a clientilor din industria ospitalitatii este ca produsul / echipamentul / serviciul oferit sa respecte recomandarile si reglementarile impuse de autoritati.

Facand referire la produse profesionale de curatenie si igienizare, cele mai multe cereri se indreapta, evident, catre dezinfectanti, pentru ca toti operatorii din horeca isi doresc sa asigure siguranta si protectia atat a clientilor, cat si a angajatilor. Si, desi la prima vedere nu pare nimic complicat pentru ca solutiile de igienizare erau deja folosite, in contextul pandemiei, regulile au fost diferite.

Dezinfectantii trebuie sa indeplineasca anumite norme si sa contina ingrediente de calitate, cu actiune si eficienta dovedita, iar portofoliile producatorilor si furnizorilor locali au fost deja extinse cu o serie de biocide pentru uz profesional.

Dar cererea a fost indreptata si catre panourile de protectie, termometrele digitale, dispenserele, standurile de igienizare etc. Daca acordam atentie domeniilor de activitate, vom observa ca cererea si oferta au tendinta de a deveni tot mai personalizate, in ceea ce priveste industria hoteliera. Acest lucru vizeaza serviciile complexe, ce includ inchirierea de textile sau spalarea cu dezinfectare si bariera igienica.

De ce este importanta curatenia in locuinta sau in lanturile horeca?

Desi poate parea greu de crezut, curatenia in mediul in care locuiesti are un impact puternic asupra starii de sanatate. Un camin igienizat ne ajuta sa fim mai organizati, mai linistiti, sa ne concentram mai bine asupra lucrurilor si activitatilor zilnice, avand rol benefic si in relatia cu cei din jurul nostru.

Te pot afecta lucrurile in exces din locuinta? In cazul in care ai gramezi de reviste ce asteapta sa fie aruncate, mesele sunt ticsite cu lucruri de care nu ai neaparata nevoie, podeaua este supraaglomerata cu diverse lucruri care nu iti mai sunt de folos, nu e chiar in regula. Daca te simti coplesit de toate lucrurile din jur, inseamna ca ai nevoie de o sedinta rapida de reorganizare, eliberandu-te de toate lucrurile nefolositoare. Nu toti imbratiseaza ideea minimalismului, insa, ocazional, este bine sa elimini din viata ta obiecte care nu iti aduc niciun plus de valoare.

Avand mai putine lucruri de stans si de organizat, iti vine si mai simplu sa faci si sa mentii curatenia in casa. Aglomeratia si dezordinea contribuie la cresterea nivelului de stres. Atunci cand stii unde este asezat fiecare obiect, spre exemplu ochelarii, castile, telecomanda etc, nu te mai enervezi cautandu-le. Mai mult, castigi si timp pretios. Cercetatorii au descoperit ca atunci cand esti inconjurat de o multime de lucruri si, mai ales, de haos, iti este mult mai greu sa te concentrezi, iar dezordinea este contraindicata persoanelor ce sufera de ADHD.

Alergiile sunt o alta problema cu care te poti confrunta daca ai casa dezorganizata, iar explicatia este simpla: lucrurile vor fi mult mai greu de curatat, iar praful se asaza zilnic pe ele. Praful din casa provoaca alergii si conduce, inevitabil, si la aparitia microbilor, a bacteriilor si chiar a virusilor. Mizeaza pe obtinerea unui aer cat mai curat, benefic pentru sanatatea intregii familii.

O casa curata si ordonata este mult mai atragatoare si primitoare. De aceea, studiile arata ca persoanele care locuiesc in case igienizate au o viata sociala mai activa, fiind deseori gazde pentru diverse intalniri cu prietenii. Desi poate in aparenta dieta si o locuinta neingrijita nu par a avea o legatura directa, totusi dezordinea din casa afecteaza si greutatea oamenilor. Acestia au tendinta de a avea, pe langa o casa dezordonata, si un stil de viata asemanator, haotic, mancand la ore nepotrivite mancare nesanatoasa.

Avand in vedere toate aceste informatii, este important sa ai produse profesionale de curatenie la indemana pentru a te bucura de un camin lipsit de bacterii, microbi si virusuri. Cu atat mai mult ai nevoie de aceste produse de curatat cand esti liderul unui lant hotelier respectabil si trebuie sa te incadrezi in toate normele impuse de lege cu privire la acest aspect.